Breaking News
Home » Staţiuni » Statiunea Olimp
GEKO's WorkGroup Inc.
olimp1

Statiunea Olimp

Statiunea Olimp-Constanta

 

Olimp face parte din categoria statiunilor balneoclimaterice de pe litoral, motiv pentru care a fost intotdeauna preferata de cei in cautarea unui sejur relaxant si linistit, dar in care sa poata sa beneficieze de anumite servicii de sanatate, bazate pe proprietatile naturale ale elementelor din aceasta zona. Asadar, Olimpul este locul predilect pentru cei ce doresc sa beneficieze de cure heliomarine pentru diverse afectiuni.
Plaja din Olimp se remarca prin diversitatea zonelor ei, motiv pentru care turistii prefera sa isi aleaga aceasta statiune. Se poate opta pentru o zona mai aglomerata si asemanatoare plajelor din alte statiuni, dar si pentru zone de plaja mai inalte, in care peisajul de pe faleza este perfect pentru momente de neuitat, sau pentru zone de plaja salbatica.

Ce vizitam in statiunea Olimp: Cetatea Callatis, Cetatea Histria, Cetatea Tomis, Delfinariul din Constanta, Muzeul de Arta, Muzeul Marinei Romane.
Cai de acces spre Olimp: rutier: E87, la 10 km nord de Mangalia; feroviar: statia CFR Mangalia pe linia Bucuresti – Constanta – Mangalia; aerian: aeroportul „Mihail Kogalniceanu” din Constanta, apoi curse auto pana in statiune.
Plaja din statiunea Olimp: in golf, semi-indiguita, nisipoasa.

Sursa: http://www.turistcenter.ro/litoralul-romanesc-statiunea-olimp_5

 

 

About GEKO

TOTUL în viaţă are un sens... NIMIC din ea nu se petrece întâmplător...

Check Also

00025696_25696

Statiunea Gura Portitei

Statiunea Gura Portitei-Tulcea   Gura Portiței este situată pe o fâșie îngustă de nisip, între …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.