Breaking News
Home » Mănăstiri şi schituri » Schituri Bihor » Schitul Sfanta Mucenita Filofteea
GEKO's WorkGroup Inc.
schitul-sfanta-mucenita-filofteia-1090

Schitul Sfanta Mucenita Filofteea

Schitul Sfanta Mucenita Filofteea Oradea-Bihor

Hram: Sfanta Mucenita Filofteea, Sfantul Nectarie

Episcopia Oradea

Schitul Sfânta Mucenită Filofteia Oradea, Jud. Bihor, Provincia Crișana:
În după-amiaza zilei de Duminică, 7 decembrie 2008, de prăznuirea Sfintei Muceniţe Filofteia de la Curtea de Argeş, Preasfinţitul Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, a oficiat slujba punerii pietrei de temelie pentru noua biserică cu hramurile ‘Sfânta Muceniţă Filofteia de la Curtea de Argeş’ şi ‘Sfântul Nectarie al Pentapolei’, din cadrul Schitului Sfânta Muceniţă Filofteia din Oradea, schit de monahii recent înfiinţat şi dependent de Mănăstirea Sfintei Cruci din Oradea.
Noul lăcaş de cult, ce se va construi dimpreună cu corpurile şi anexele noului aşezământ monahal, se află situat în apropierea şoselei de centură a municipiului Oradea, pe un teren ce a aparţinut Armatei Române şi care a fost donat în acest scop Mănăstirii Sfintei Cruci din Oradea.
Acest Schit este dependent de Mănăstirea Sfântei Cruci, din Oradea și va avea un centru social pentru copii orfani șiun centru pentru Bătrâni.
Din păcate la Oradea în anul 2011, avem un Primar care a Dat ordin ca acest Schit să fie Demolat, precum se întâmpla pe vremea Regimului Ceaușescu, când Lăcașurile de Cult, erau Demolate.

About GEKO

TOTUL în viaţă are un sens... NIMIC din ea nu se petrece întâmplător...

Check Also

117905_biserica-cicau_w220

Schitul Valea lui Mihai

Schitul Valea lui Mihai.Loc Valea lui Mihai-Bihor Hram: Intrarea in Biserica a Maicii Domnului Episcopia …

One comment

  1. UN APEL UMANITAR.
    Dragi crestini, si oameni de buna credinta, doresc din suflet ca bunul Dumnezeu sa fie cu voi cu toti, mai vreau sa va spun despre nenorocirea care sa abatut asupra mea, ptr ca asa am fost eu sortit de Dumnezeu. Mam inbolnavit de la varsta de 37 ani A V C. de atunci sunt pensionat pe caz de boala,chiar daca am 57 ani, am fost in moarte cerebrala de 2 ori, am Diabet f f complicat cu insulina, poliartrita reumatoida, am ajuns sa mai pot merge cam 20 metri apoi sa fac o pauza… nu pot efectua nici un fel de activitate, numai Dumnezeu stie de chinul meu zi de zi. dragii mei va roog din suflet sa lasati pe DUMNEZEU sa ma judece, ptr ca acest drept il are numai el sa ne judece pe fiecare ptr faptele noastre bune sau rele, iertati-ma daca gresesc, dar eu va spun cu frica de dumnezeu ca adevarul acesta este, eu sunt cu adevarat f f bolnav, si doresc sa fac un apel crestinesc catre dvs ptr a ma ajuta asa cum veti gasi dvs de cuviinta, chiar si un colet cu alimente-medicamente, va fi bine venit, ma voi ruga in permanenta lui Dumnezeu ptr sanatatea si binele dvs . iar ptr siguranta corespondentei mele ca-sa fiu sigur ca primesc, eu am adresa: mihai feraru casuta postala 95 oficiul postal nr 1 vaslui-romania..tel 0040761887298.. ptr ca speranta inca mai traeste eu astept,,Doamne Ajuta.
    western-union

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.