Breaking News
Home » Staţiuni » Staţiuni Montane » Hunedoara » Statiunea montana Parang
GEKO's WorkGroup Inc.
646x404

Statiunea montana Parang

Statiunea montana Parang-Hunedoara

Statiunea Parang se afla la 8 km distanta de Petrosani, fiind una din cele mai dezvoltate si frumoase statiuni din zona. Turistii ce vor alege sa petreaca concediul in statiune se pot bucura de panorama excelenta asupra muntilor inconjuratori, pot practica diverse sporturi de iarna printre care mentionam schi, snowboard, parapanta. In statiune exista telescaun, nocturna. Iubitorii de drumetii pot urca pana la Parangul Mic sau Parangul Mare (2.518 m).
Statiune din ce in ce mai indragita de iubitorii sportului alb. Accesul catre statiune sa face prin DN 66 ,dinspre DEVA( aproximativ 100 km ) sau dinspre TIRGU-JIU (aproximativ 65 km ). Aceesul cu trenul se face prin gara Petrosani situata in imediata apropiere de strada care urca catre telescaun.
Se mai poate ajunge in statiunea Parang si prin orasul Petrila,pe drumul ce vine de la DEVA inainte de intrare in municipiul Petrosani,prin ramificatia drumului in partea stanga.

Sursa: http://www.adielatravel.ro/statiuni-montane/parang_s46.html

 

About GEKO

TOTUL în viaţă are un sens... NIMIC din ea nu se petrece întâmplător...

Check Also

download (2)

Statiunea montana Soveja

Statiunea montana Soveja-Vrancea   Soveja este una din statiunile cu cel mai ozonat aer din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.