Breaking News
Home » Staţiuni » Statiunea Jupiter
GEKO's WorkGroup Inc.
5841_7326_12

Statiunea Jupiter

Statiunea Jupiter-Constanta

 

Jupiter are un farmec deosebit in cadrul statiunilor litoralului romanesc .Este o statiune mica dar simpatica cu hoteluri renovate si cateva din ele cu pozitii foarte spectaculoase pe faleza. Micuta si cocheta ,statiunea Jupiter se intinde intre Neptun (1 km )si Venus (2 km) la circa 5km de Mangalia . In partea din nord se invecineaza cu Neptun iar in partea din sud , situata pe peninsula cu acelasi nume , Cap Aurora.

Plaja

Plaja din Jupiter comunica cu cea de la Neptun aflandu-se in continuarea acesteia. Are o lungime de cateva sute de metri si are un aspect asemanator cu cea din Neptun fiind lata si cu nisipul fin.

Cazare,Hoteluri,Vile,Pensiuni, Apartamente

In Jupiter spatiile de cazare  sunt constituite din hoteluri, campinguri si vilele situate in Satul de Vacanta Zodiac .Aceste vile sunt recent construite si reamenajate dupa privatizarea acestor spatii de cazare si constituie o buna alternativa de cazare datorita confortului oferit ,tarifelor mai mici si nu in ultimul rand datorita pozitiei in Satul de Vacanta Zodiac amplasament situat intr-o zona linistita si inconjurat de verdeata care permit turistilor cazatii aici sa beneficieze de posibilitatea unor picnicuri in fata vilelor si sa se relaxeze.

Sursa: http://www.plaja.ro/jupiter/#desc

 

About GEKO

TOTUL în viaţă are un sens... NIMIC din ea nu se petrece întâmplător...

Check Also

00025696_25696

Statiunea Gura Portitei

Statiunea Gura Portitei-Tulcea   Gura Portiței este situată pe o fâșie îngustă de nisip, între …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.