Breaking News
Home » Staţiuni » Statiunea Eforie Nord
GEKO's WorkGroup Inc.
eforie-nord-01

Statiunea Eforie Nord

Statiunea Eforie Nord-Constanta

 

Statiunea Eforie Nord este situata la 14 km sud de Constanta, intre Lacul Techirghiol si Marea Neagra fiind o destinatie placuta atat pentru relaxare cat si pentru tratament. Statiunea este renumita pentru tratamentele cu factori naturali existenti aici, aceasta fiind functionala pe tot timpul anului.
Dotarile bazelor de tratament sunt la cel mai inalt nivel, de la instalatii pentru bai calde (apa sarata concentrata provenine din lacul Techirghiol), aparatura pentru impachetari calde cu namol, pentru tratamente ginecologice, aerosoli, kinetoterapie, sauna pana la sali de gimnastica medicala, toate ajuta la tratarea mai multor tipuri de afectiuni precum cele locomotorii, reumatice, dermatologice,  respiratorii, ginecologice.

Eforie Nord este statiune balneoclimaterica permanenta cunoscuta pentru bazele de tratament balnear si este o statiune de vacanta foarte populara, datorita preturilor rezonabile la serviciile turistice. Exista 3 centre prinicipale de tratament deschise tot timpul anului : Sanatoriul Balnear Efosan (GRAND) unul din cele mai vechi asezaminte pentru tratarea diferitelor afectiuni prin metode naturale precum bai, aerosoli, namol de Techirghiol.

Plaja statiunii Eforie Nord are o lungime de 4 km lungime si latime cuprinsa intre de 50-100m, fiind limitata in partea de nord de o faleza inalta, loc de promenada binecunoscut in aceasta statiune.
Faleza comunica cu plaja prin scari din piatra, pe alocuri atingand inaltimea de 25 metri si ofera turistilor o priveliste spectaculoasa spre mare. Multitudinea de hoteluri, moteluri, pensiuni si campinguri cat si a restaurantelor, barurilor si teraselor, fac din aceasta statiune destinatia turistica favorita pentru toate categoriile de turisti.

Multi dintre turistii prefera sa-si petreaca concediul in Eforie Nord in detrimentul agitatiei din Mamaia, aceasta statiune de pe malul Marii Negre fiind cunoscuta pentru apa adanca si falezele sale abrupte.
Hotelurile din statiune sunt de doua si trei stele, acest lucru facand din Eforie Nord o statiune accesibila pentru multi turisti, singurul hotel de patru stele din Eforie Nord fiind Hotel Europa, unul dintre cele mai elegante hoteluri de pe litoralul romanesc.
Pe langa hoteluri, vile si pensiuni, turistii cu buget mai redus pot opta pentru spatiile de cazare oferite de particulari, care practica preturi sub cele ale hotelierilor, dar si confortul sau serviciile oferite de acestia sunt sub standardele oferite de celelalte categorii de cazare.

 

Sursa: http://www.infoghidromania.com/eforie_nord.html

About GEKO

TOTUL în viaţă are un sens... NIMIC din ea nu se petrece întâmplător...

Check Also

00025696_25696

Statiunea Gura Portitei

Statiunea Gura Portitei-Tulcea   Gura Portiței este situată pe o fâșie îngustă de nisip, între …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.