Breaking News
GEKO's WorkGroup Inc.
25289721_ZXAQLHVCA

Manastirea Orlat

Manastirea Orlat. Com Orlat-Sibiu

Hram: Sfanta Treime

Arhiepiscopia Sibiului

 

Manastirea “Sfanta Treime” Orlat se afla in apropiere de Sibiu la 5 km de Sacel. Asezata parca de Dumnezeu de la intemeierea lumii in acest minunat loc, isi revarsa linistea si binecuvantarea peste aceste frumoase tinuturi pana in departari.
Este strajuita ca intr-o palma de falnicii munti ce-si pleaca cu dragoste fruntile spre acest lacas, iar in departare batranul munte Fagaras, cu fruntea alba si senina, priveste cu admiratie spre aceasta frumoasa stea, parca si el bucurandu-se.
Intreaga manastire a fost ridicata de curand, in ultimii ani, fiind atat de ingrijita si frumos pictata, iar locul in care a fost construita este atat de bine ales, incat iti incanta si ochii si inima, la fel ca un locas vechi, incarcat de istorie.
Manastirea “Sfanta Treime” Orlat este manastire de maici, iar aici se pastreaza randuiala Sfintilor Parinti, slujindu-se zilnic Sfanta Liturghie, slujba Vecerniei si a Utreniei. Stareta este maica Dionisia, Egumena, maica Paisia iar Prea Cuviosul Sofian este duhovnicul Sfintei Manastiri.

 

Sursa:http://www.biserici.org/index.php?menu=BISB&code=2460&criteria=&quick=&order=NAME

About GEKO

TOTUL în viaţă are un sens... NIMIC din ea nu se petrece întâmplător...

Check Also

imagine

Manastirea Turnu Rosu

Manastirea Turnu Rosu. Sat Turnu Rosu-Sibiu Hram: Adormirea Maicii Domnului (se tine in prima duminica …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.