Breaking News
Home » Obiective turistice laice » Castele » Castele Mureş » Castelul Rhédey-Rothenthal, Gănești- Mureș
GEKO's WorkGroup Inc.

Castelul Rhédey-Rothenthal, Gănești- Mureș

Castelul Rhédey-Rothenthal, Gănești- Mureș

 Ganestiul este situat in Platoul Transilvaniei – Tarnava mica, cu altitudini intre 347 m si 504 m, cu diverse forme de relief, imbratisate intr-un mod pitoresc de munti. Satul Ganesti este la o distanta de 5 km de orasul Tarnaveni.

Pentru iubitorii de liniste si de un stil de viata bun este locul potrivit pentru a se relaxa si a se odihni. Meniurile excelente, vinurile din zona noastra de productie si personalul calificat – bucatarii poligloti, va vor ajuta sa va destindeti.

Vinurile din podgoriile de pe Tarnave va ofera un buchet perfect. Majoritatea viilor se situeaza pe dealurile de langa raurile Tarnava Mica si Tarnava Mare.

Calitatea oferita de podgoriile de pe Tarnave este foarte apreciata, atat pe piata interna, cat si pe cea internationala. In aceasta privinta, produsele vinicole de aici se pot mandri cu numeroase medalii de aur. Conditiile locale permit producerea unor sortimente de vinuri de calitate, cum ar fi Feteasca Alba, Pinot Gris, Traminer Rose, Sauvignon (sec sau demidulce). Se produc si vinuri aromatizate de tipul Muscat Ottonel si vinuri spumante cum ar fi Feteasca Alba, Feteasca Regala si Riesling Italian.

Sursa:http://www.butoiulsasului.de/index.php?option=com_content&view=article&id=61&Itemid=63&lang=ro 

About GEKO

TOTUL în viaţă are un sens... NIMIC din ea nu se petrece întâmplător...

Check Also

IMG_0505-300x225

Castelul Ugron, Zau de Câmpie- Mureș

Castelul Ugron, Zau de Câmpie- Mureș  “Castelul-calendar” sau castelul baronului Istvan Ugron se află în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.