Breaking News
Home » Cascade » Cascada Ciucas
GEKO's WorkGroup Inc.
29_Cascada-Ciucas

Cascada Ciucas

Cascada Ciucas

Cascada Ciucas este situata in Defileul Hasdatelor, pe cursul inferior al Vaii Hasdate, nu departe de satul Cornesti, Comuna Mihai Viteazu, Jud. Cluj. 

Prezinta numeroase rupturi de panta, cu repezisuri si cascade. Are o inaltime de circa 5 m. 

La baza cascadei, intr-o marmita, apa balteste creand un mic lac fiind un minunat loc de scaldat, temperatura ei de multe ori depaseste 25 grade celsius.

Raul ce vine dispre Cheile Turzii  face o cotitura prin stanci unde a sapat o vana in piatra si a creat un “Jacuzzi” natural unde va puteti relaxa excelent. Impatimitii masajului pot  sta destul de usor  cu spatele  in caderea de apa pentru a beneficia de un masaj  pe cinste cum nici un salon specializat  nu poate  face, asta cu siguranta :D Testat de echipa noastra!

Este foarte des cautata de oamenii din zona sau de turistii care stiu de existenta ei.

Accesul se face de la intrarea in satul Cheia, imediat la stanga pe langa podul ce trece peste Aries. Urmati un drum pietruit de aproximativ 2 km pana la intrarea in Defileul Hasdatelor. Primaria Comunei Mihai Viteazu are in plan punerea cascadei in circuitul turistic.

 

Fiind un loc retras vi-l recomandam pentru:  scaldat, plaja, fotografie! Iesire cu iubita!  Cea mai buna perioada pentru scaldat este seara cand apa este foarte calda.

Sursa: http://www.ghidvideoturistic.ro/ghid-turistic/Atractii-Turistice-Cascada-Ciucas-34-p.html

About GEKO

TOTUL în viaţă are un sens... NIMIC din ea nu se petrece întâmplător...

Check Also

images

Cascada Varciorog

Cascada Varciorogul este situata in Arieseni, in apropierea satului Vamvucesti, la poalele Varfului Piatra Graitoare. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.